Kredieten - Rente v.a. 4,1% tot 5,8%

Verbouwen?

Het aanschaffen van zonnencollectoren of het plaatsen van een serre is een kostbare investering. Wij kunnen u een gunstige rente aanbieden wanneer u dit wilt financieren. De rente van deze lening is fiscaal aftrekbaar.

Restschuldfinanciering hypotheek? TOT 180 maanden!!

Wanneer u een restschuld overhoudt bij de verkoop van de woning, bekijken wij graag de mogelijkheden om dit te financieren middels een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. De betaalde rente op deze kredieten is vanaf 01-01-2018 NIET meer fiscaal aftrekbaar.

Waarom krijg ik een lening tegen een lagere rente?

Uw rente wordt bepaald aan de hand van uw betalingsgedrag. Heeft u al eerder geleend of nu een lening lopen en op tijd uw maandelijkse lasten betaald, dan komt u in aanmerking voor een rentekorting.

Mag ik mijn dure lening omzetten in één goedkopere lening?

Ja, uw dure lening zoals Credit Card, roodstand bij de bank, Wehkamp, uw huidige persoonlijke lening of doorlopend krediet etc. met een rente die kan oplopen tot 14%, mogen worden over gesloten. Wij bieden u al een krediet aan vanaf 4,1% per jaar. (Onder andere het Eigenhuis krediet of de woning voordeel financiering)

Hoe voorkom ik een rentestijging?

Kiest u voor zekerheid, dan bieden wij een lening aan op basis van een vaste rente tot maximaal 15 jaar. Wilt u meer zekerheid, wanneer u een doorlopend krediet (dus variabele rente) heeft, dan bestaat de mogelijkheid dit krediet om te zetten naar een persoonlijke lening.

Ik ben 65 jaar, kan ik nog geld lenen?

Ja, onder bepaalde voorwaarden kunt u, zelfs wanneer u 68 jaar bent, (een persoonlijke lening, DE SENIORENLENING), nog geld lenen. Een doorlopend krediet( HET PLUSKREDIET) behoort, naast de persoonlijke lening, tot 65 jaar nog tot de mogelijkheden.
Vraag naar onze voorwaarden.

Ik ben zelfstandig en wil gaan verbouwen. Zijn hier mogelijkheden voor?

Ja, wanneer u minimaal 3 jaar zelfstandig bent met een positief eigen vermogen in uw bedrijf, een eigen woning heeft en het voor (aantoonbaar) privégebruik is hebben wij hiervoor mogelijkheden.

Wat gebeurt er bij ziekte of werkloosheid?

Bij ziekte betaalt uw werkgever de eerste 2 jaar 70% van uw laatst verdiende loon. Sommige werkgevers betalen het eerste jaar tot 100% door. Vraag uw werkgever naar de regeling.
Om te voorkomen dat u bij ziekte of werkloosheid uw maandtermijn niet meer kunt voldoen bestaat de mogelijkheid u hier tegen te verzekeren.
Voor een redelijke maandpremie kunnen wij u tegen deze ongemakken verzekeren, waardoor u in geval van ziekte/werkloosheid geen zorgen heeft over uw maandelijkse verplichting voor uw krediet.
Voor het maken van een afspraak of het verstrekken van nadere informatie staan wij u graag te woord.

Hoe worden wij betaald?

Als vergunninghouder van de AFM moet ons kredietadvies aan specifieke kwaliteitseisen voldoen.
Veel financieel adviseurs brengen u als klant hiervoor forse advieskosten in rekening. Bij Leningoversluiten doen wij dit niet. Wij ontvangen een maandelijkse vergoeding van de financieringsmaatschappij waarbij het krediet is ondergebracht. Onze honorering zit dus in de maandtermijn die u betaalt. Wij laten u niet dubbel betalen!

Telefoonnummer: 078-6744300 - Bezoekadres: Jan Valsterweg 104 te Dordrecht (op afspraak)


Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op